14 HÅR-PRODUKTER DU IKKE KAN LEVE UTEN!

wickedHOUSE gir deg TOPP 14 lista over hårproduktene vi ikke klarer oss uten!

shopaholic

 

14. Leave-in hårkur.

Potion 9 har vært på markedet i en evighet og er nok et av de ikoniske produktene alle har godt av. Denne lette spray varianten gir glans, roer brus, pleier og lukter deilig.

_SEB0087_1

 

 

13,  Spisskam

Spisskammen gir deg kontroll når du skal jobbe med inndelinger og er perfekt for å tupere med!

o92260wp_full

 

12. Tangle Teezer

Passer perfekt i veska og gir deg mulighet til enkelt å gre ut floker uten problemer. De som er laget i gummi hele veien er perfekte for å gi litt ekstra hodemassasje i dusjen.

tangle_teezers_x6_800x370

 

11. Texturizer
En litt nyere variant for å skape hold under hårtørkingen . Gir en litt mattere look, men ikke helt uten glans. Er et supert produkt  som gir medium hold og kontroll.

sebastian-professional-texturizer-mobile-wallpaper

 

10. Naturbørsten.

Disse børstene gir glans, grer skånsomt og er perfekte til å tupere med. De roer ned brusete hår og er en stor nødvendighet for de med litt lengde.

index

 

9. Matt og tørr hårvoks/paste

For de kortere og medium lange frisyrene og spesielt for gutta. En voks/paste som tørker litt i håret etter påføring er en av storfavorittene. Om man påfører litt i vått hår og føhner det tørt, vil man oppnå en enda bedre kontroll og holdfaktor. Det blir også mye lettere å forme underveis i tørringen. Denne type voks er nok guttas nr 1 produkt .

refined

 

 

8. Det gode gamle hår-skummet

Et godt volumskum gir hold og luftighet, og er en klassiker i sortimentet. Et nødvendig produkt for å skape hold til enhver frisyre

CEF955FAEEE47F23272F8ECE50008C55_1436_0

 

 

7. Color Bomb

Hold fargen glansfull, pigmentert og jevn mellom frisørbesøkene. Disse kommer i alle toner og nyanser og er en storfavoritt. I tillegg inneholder de mye pleie.

RevlonNutriColor

 

6. Saltvannspray

Dette produktet kan brukes på mange måter. Spray den i vått hår før du tørker det for å gi hold og tørrhet til røttene, eller spray over i tørt hår og blås over med litt varme for den ultimate saltvanns-effekten. For gutter gir dette en utrolig god pre-styling som sørger for en mattere look med ekstra hold.

Wella Ocean Spritz

 

5. Pleiende Oljer

De dufter godt, de pleier og de gir glans. Et multiprodukt for flere sanser. Men er også en nødvendighet spesielt for de med litt lengde.  Denne utrolig lette varianten fra SP er en av våre store favoritter, og går raskt inn på en femte plass over «må ha» produktene.

10647131-1351152267-169376

 

4. GHD Stylingjern

Glatte, krølle og bølge. Et godt stylingjern som GHD sikrer kvalitet, beskyttelse og uante mulighter. Få frisøren din til å gi deg et lite minikurs.

374529-1-1238319608204-n400

 

3. Tørrshampo

Hva gjorde man før dette produktet? En favoritt blant hårstylister så vel som et must i de fleste håndvesker. I dag kommer de også uten å lage matt produktrester som gir gråtoner etter bruk.

shampoo2

 

2. Hårkuren.

Om håret er tørt, livløst, glansfritt, hardt, flatt… En god kur er selve basisen for vakkert hår. Ha en rutine der du kurer håret hjemme ca hver fjerde uke, og ikke minst hver gang du er i frisørstolen.

index

 

1. Den tørre gass-sprayen med medium/godt hold!

Vi er selvsagt avhengig, gutter og jenter. En god hårspray kan redde enhver krise, og sikrer også varigheten til sveisen hele dagen eller i de sene timene.

oribe-superfine-hair-spray-en