Anti – aging BB – cream fra babor

Det kommer stadig nye kosmetikk produkter på markedet, men årets store trend krem er BB – creamen. Den har blitt en utrolig populær krem, og vi ser stadig nye BB-creamer på markedet.

* De to B`ene står for = Blemish Balms, eller også kalt Beauty Balms

* Opprinnelig en trend fra Asia:  Et all-round produkt som gir perfekt hud.
* Lette konsistenser, fuktighetsgivende, og mattende.
* Det er en alt-i-ett krem som skal erstattet både både serum, fuktighetskrem, primer, solbeskyttelse og foundation.
* Denne magiske kremen skal i tillegg ha egenskaper som demper rødhet i huden, bremser aldringsprosessen, regulerer talgproduksjonen og lysner pigmentflekke
Anti-aging-BB-cream-baborJeg har testet en del BB-creamer og har nå lagt min elsk på Babor sin nye stolthet, SKINOVAGE Anti-Aging BB-cream.
Forskjellen fra denne og de andre, er at med en gang du har påført denne på huden, sitter den utrolig godt. Den gir maaaasse fukgtighet og jevner ut huden perfekt. I tillegg har den SPF 20, noe som er helt genialt nå i vårsolen.
BB-creamen er også den aller første BB-creamen med stamceller for alderen 35 +, slik at den er veldig anti-aging, noe jeg burde begynne å tenke på… gulp! Den er også uten parabener, stoort pluss.
Den kommer i to nyanser, 01-light og 02-medium. Jeg påfører kremen om morgningen på nyrenset hud, men om du har ekstra tørr hud, kan du også påføre den over din vanlige dagkrem, serum elller fluid.
Det fine med BB-cream i stedet for foundation er at den ikke er like heldekkende, og dermed gir den et mer naturlig utseende. Om man ønsker et mer heldekkende resultat er det ingenting i veien for å bruke pudder eller eventuelt foundation over!
Babor sin Anti-Aging BB-cream koster kr 750,-, og er virkelig verdt pengene!