bad norwegian

Bad NorwegianMin samboer Morten har testet ut ansiktsvasken og kremen fra Bad Norwegian. (Ikke påtvunget av meg i det heeele tatt!!!) Men han var en «good sport» og vasket fjeset og tok på krem hver kveld (og av og til hver morgen! Don`t push it…)

Det er jo slik at gutter ikke alltid er så opptatt av ansiktsvasker og kremer og sånn stæsj (!), men de trenger det noen ganger de også! Derfor hadde jeg lyst til å fortelle om disse to produktene fra Bad Norwegian. De er veldig «manne-vennlige» av utseende, og kan derfor stå uskjemmet fremme på badehyllen uten å forvente mobbing fra «gutta»!

 

Bad NorwegianAnsiktsvasken brukes før man påfører ansiktskremen. Dette fordi den vasker vekk døde hudceller, og «forbereder» huden på å motta næring. Kremen du da påfører etterpå vil gi bedre effekt. Quote Bad Norwegian; «If you apply facial cream on a dirty face, the dead cells gets all the moist (i.e. all the fun) and your living cells die dry!»

Ansiktsvasken kommer i 150ml og koster 199,-

Bad NorwegianAnsiktskremen til Bad Norwegian kommer med en enkel vakumpumpe som gjør det enkelt for gutta å dosere mengden. Kremen forebygger tørrhet under kalde forhod, bidrar til å redusere sol skader og har naturlig fuktighetsgivende faktorer som hindrer huden i dehydrering. Den motvirker også rynker, men som Bad Norwegian sier; «while som other brands would call this anti-aging, we can assure your that neither those products nor ours will stop time or prevent your from getting older. If any of us did, we`d win the Nobel prize.» 

Kremen kommer i 50 ml og koster kr 499,-

Verken Ansiktsvasken eller kremen lukter noe som helst, noe Morten syntes var et stort pluss. Nå trenger jeg ikke lenger be han om å bruke produktene, han gjør det faktisk av egen fri vilje, og synes de er freshe!

So guys, be a bad norwegian and check it out! Denne funker og er enkel å bruke!!

Hvor du kan få tak i de? Se her!

Hilsen wickedCORINNE