Neglelakk mot lysere tider

Neglelakk, We love neglelakk. Accessoaret som kan løfte et hvert antrekk.

Neglelakk spring 2014_3

Herlige pastellfarger fra Mineral Fusion i fargene «Dazzeling Diamonds», «Blushing Crystal», «Sahara», «Glint of mint», «Pebble» og «Sandstone».

Og nå mot våren kan vi begynne å bruke litt mer lysere og pastellaktige lakker igjen. Sånn er det  jo hver vår, vi trenger fornyelse og lar den tunge (og i år, regnfylte) vinteren ligge igjen bak oss. Se på disse herrrlige fargene fra Mineral Fusion. De er til å spise opp, (bokstavelig talt kan man nesten det!).

 Mineral Fusion er er 5-FREE, som vil si at de er fri for toulen, formaldehyd, resin, kamfer og ftalater. Det er en neglelakk som er skånsom mot hud og miljø, og som blir omtalt som vegansk neglelakk. Man skulle da kanskje tro at holdbarheten ikke da er så bra, men jo, disse lakkene sitter faktisk mye bedre enn veldig mange andre lakker. Jeg har testet ut nesten hver eneste av Mineral Fusion sine 61 herlige farger, og kan konstantere at jeg er in love. Disse lakkene og fargene er bare heelt herlig altså 😉

Neglelakk spring 2014_6

Personlige favoritter og en must have til dere som liker den mer mørke neglelakktrenden spring 2014.
Her er fargene «Fossil», «Rockfall», «Slate», «Blue Steel», «Obsidian» og «Midnight Ridge».

 

20. juni 2013 lanserte Cosmedic mineralmakeupmerket Mineral Fusion på det norske markedet. Mineral Fusion i Norge frontes av Martine Rødland Egeland, jenta bak bloggen www.explode.blogg.no.

Neglelakk spring 2014_1

Fargene «Rose Quartz», «Coral Reef» og «Citrus Cove»

Som sagt er det 61 forskjellige farger å velge mellom i Mineral Fusion sine neglelakker, men ikke alle trenger du å hente fram til våren 2014. I tillegg til fargene over, så ikke glem den store «hint av orange» trenden som kommer sterkt nå. Det skal være sterke orange lepper på makeupfronten, men hva med å kjøre litt orange på neglene også. Selv liker jeg veldig godt orangefargen, og pryder gjerne neglene mine med fargen «Radiant Amber».

Neglelakk spring 2014_4

Hint av gull til høyre i fargene «Pretty Penny» og «Gold Rush». Legg også gjerne noen metalliske negler med sølvfargen «Cascade» eller noen kule metallbiter i glinsende «Meteor Shower».

På hårfronten spring 2014 ser vi elementer av gull i håret. Enten som et hårbånd, en gullspenne, farget gullstriper eller en innflettet gulltråd. Kjør på trenden videre til neglene.

Neglelakk spring 2014_2

Fargene «Sapphire Dream» og «Cerulean Rock» er noen herlige blå farger. Lillafargen «Rock Cress» er ikke like stor i trendbildet 2014, men er en sterk iøyenfallende farge. Fargen «Grotto» har et hint av metallisk i seg og er nyyydelig.

En annen stor neglelakk trend nå mot våren er blå negler. Thumbs up.

Neglelakk spring 2014_7

Over og underlakk fra Mineral Fusion

Og dere, ikke glem under og overlakk. Da holder lakken mye lenger og forblir penere 🙂

Ps. På Mineralfusion.no får dere nå 20% på utvalgte lakker og gratis frakt 😉 Juhuu!