Nytt behandlingstilbud hos studio wickedHOUSE

Christine

Vi er så heldige å få besøk av superflinke Christine Tomelthy Storstrøm en gang i måneden fremover. Hun er kosmetisk dermatologisk sykepleier, utdannet fra hudpleieakademiet i Oslo. Christine har tidligere jobbet som sykepleier på post operativ / akuttenheten på kvinne/barnesenteret på Ullevål sykehus i nesten 9 år. Dette har gitt henne en god erfaring med pasienter og en trygghet som sykepleier og behandler.

Nå jobber Christine som kosmetisk sykepleier, noe hun har gjort et par år.  Til daglig jobber hun på aesthetic clinic på Frogner i Oslo. Hun holder kurs, og er spesialist, i botox, filler og kjemiske peeling behandlinger, og vi er glade for at Christine kan tilby behandlinger hos oss i studio wickedHOUSE en gang i måneden.
Vi kan med hånden på hjertet si at Christine tar godt vare på sine kunder og hører på deres behov. Hun er kjempeflink og dyktig i jobben sin. Vi gleder oss til å få enda et flott menneske inn i vårt wickedTEAM.

 

VEILEDENDE PRISER:

Botox

Fra kr 2000,-

 

Fillerchristine setter botox

Mellom kr 2000-3500,- per sprøyte.

(Spørs hvilken tykkelse på filleren og sprøyten man skal bruke, og hva man skal gjøre.)

 

 

 

Ønsker du en time, eller er nysgjerrig på hva Christine kan gjøre for deg, ta kontakt med oss på tlf: 901 35 884 eller ring Christine direkte på tlf: 979 86 440. Eller du kan sende oss en mail på: mail@wickedhouse.no