PANNELUGG PÅ VEI!

DET ER TID FOR PANNELUGG FOLKENS!

front

 

Høsten er her og det er panneluggen også.  Å klippe lugg gir en stor forandring, og gjør enhver frisyre mystisk eller gir den mer personlighet.

Det er ikke alltid like lett å velge hva slags lugg man skal gå for, men det er noen tydelige trender der ute. Og med dette håper vi å kunne hjelpe deg på vei i det store valget . Både for gutta og for jentene.

DEN TUNGE LANGE OG DEN TUNGE KORTE.

Dette er helt klart noe som har blitt sett på catwalken, og er kanskje den som faller de fleste i smak her til lands. Fordeler med denne type lugg, er at det ikke tar så lang tid å spare den ut igjen. Ulempen derimot er at den må klippes ofte og regelmessig. Men den gjør både korte og lange frisyrer mer sexy og litt mystisk kanskje?

DEN LANGE RUFSETE.

Bohemen så lekkert! Dette er en utrolig vakker look, og passer de norske jentene helt perfekt. Bruk saltvannspray og flett det lange håret før du legger deg. Da vil du få litt rufsete bølger, som ser tilfeldig og vakkert ut.

 

DEN EDGY OG ASYMMETRISKE.

Dette er kanskje for den litt tøffere, og kan gå fint sammen med punk trenden vi ser troppe innover i kjedebutikkene.

 

DEN KORTE.

Det strømer på med norske vakre jenter som klipper sitt lange hår til kortere frisyrer, og dette vil nok fortsette utover høst og vinter. Her varierer luggene fra de lengre til de kortere, og for de som tør er helt klart de kortere utrolig feminine.

 

FOR THE BOYS.

Det er ikke bare jentene som tar luggen på alvor i hørst, og sammen med punk trenden kommer også de britiske grunge sveisene for gutta. Vi synes helt klart gutta skal gi opp svenskesveien og spare lokkene ned i ansiktet!