WICKED PLEIETIPS FOR VAKKERT SOMMERHÅR

Nå er sommeren her og vi ønsker alle god pleie som ikke tar så lang tid i solen.

wickedpleitips til sommerhår

Bytt ut balsam med kur!

Bruk en god kur som balsam hele sommeren. Da er håret godt beskyttet med litt ekstra pleie i solen og på stranden. Men pass på å ikke smør kuren fra rot til spiss. Benytt produktet kun fra hestehalefestet og ut til spiss. Da slipper du tungt og fett hår. Mange sover med kur om natten og tror dette gir ekstra effekt. Dette er feil. En kur slutter som regel å virke etter ca 20-30 min. Skyll den godt ut før du legger deg, ettersom produktrester legger seg på hodeputen og kan gi tette porer i ansiktet.

KALDT VANN GJØR SUSEN!

Å avslutte dusjen med kaldt vann mot hodebunnen er ikke bare forfriskende, men sjokklukker også porer. Dermed kjøper du deg noe ekstra timer i en periode der man ofte får litt svett og klam hodebunn, og du unngår flatt hår med det første. I tillegg gir kaldt vann en utrolig fin glans i håret!

 wickedpleitips til sommerhår

STRANDPLEIE!

Det finnes mange solserier i de forskjellige merkene med UV filter, og mange av dem skal ikke skylles ut. Om du velger olje eller spray er eget valg, men kan hjelpe godt til med å holde fargen fin og blank .

I den sterkeste solen er jo en lekker stråhatt både beskyttende og ikke minst trendy til sommerlooken.

wickedpleitips til sommerhår

 

GOD SOMMER FRA wickedHOUSE!