wickedMEN! Summer Hairstyles For The Men 2013

Trendrapport for sommersveisen!

Get Groomed Boy`s

Endelig litt fokus fra gutta! Mannen har blitt mer balansert i motebildet , og får rett og slett lov til å være litt mann igjen. Gutta har et roligere forhold til mote og utseende enn for noen år tilbake. Barten, skjegget, individualiteten og frisyren er tilbake, samt den mer preppy og velpleide glatte varianten i en maskulin utgave. Det er ikke alltid lett for gutta å slenge seg på trendene i hårfronten, men det hjelper jo litt at man har hår i ansiktet også.

Vi i WickedHOUSE tenkte vi skulle komme med noen tips og triks , så gutta føler de henger kan ta noen velvalgte avgjørelser på grooming fronten i sommer.

The only way! Teknisk fagkunnskap er trendy!

The only way! Teknisk fagkunnskap er trendy!

Vi kan fint dele inn trendene i to store grupper. Vi har den litt røffere rocka stilen, og vi har den mer slicke og preppy looken. Dette igjen har jo flere avstikkere og blandinger av trend, men felles for alle er at viktigheten av fag og dyktige frisører er veldig synlig. Svenskesveisen er helt ut. Det har kommet en mer raffinert og teknisk utgave der teknisk kunnskap er et stort must på klippefronten. Man kan gjerne jobbe med undercuts og harde overganger, men i en helhet der ting henger sammen og med en tanke på at sveisen også skal fungere. Det blir færre og færre som klipper svenskesveisen hjemme på badet , og de som gjør det synes godt i mengden av velfriserte mannfolk. Men nok snikk snakk, la oss komme til saken !

En vintage Barber Poster.. Kanskje ikke så uaktuell ?

En vintage Barber Poster.. Kanskje ikke så uaktuell ?

ROCK ON DUDE!

En av lookene er den klassiske old school barber shop klippen. Litt avhengig av volumbruken i front, er dette en klipp som kan minne om rockabilly gutta , spesielt om sidene klippes helt fra null nederst. Men man kan absolutt variere for ett mykere inntrykk slik som Elvis Eller James Dean som ikke er fullt så korte på sidene og i nakken. Her er det utrolig viktig å ha en dyktig frisør med en stødig hånd som forstår form og vekstretning. Denne frisyren kan varieres med mye volum i front, en glattere utgave eller en løs og ledig lugg.

PRODUKTER TIL ROCKA DUDE`S

GLATT ELEGANSE

Den elegante mannen med sideskill , mye glans og lite volum er en utrolig fin kontrast til alle de skjeggete og tatoverte gutta. Her kommer litt av seiler trenden til sin rett . Gjerne med maritime detaljer i antrekk. Flotte elegante, maskuline menn med full kontroll på skillen sin og gjerne ett mykt og glattbarbert ansikt.

ANBEFALT PRODUKT TIL GLATT ELEGANSE

Men pass på å bare bruke litt, eller bland det med noe annet. Ellers kan det fort se fett ut .

Men pass på å bare bruke litt, eller bland det med noe annet. Ellers kan det fort se fett ut .

VILLT OG LANGT!

Det lange håret er også tilbake , og håper virkelig flere av gutta satser på slike varianter i sommer. Men selv om det er lengde på håret, skal det være en god klipp, gode produkter og rene linjer. Det betyr ikke at at du skal se ut som du har vært tre måneder på festival uten dusj.

ANBEFALT PRODUKT TIL VILLT OG LANGT

SKAUMANN?

Skjegget har kommet for fullt denne sesongen, og holder seg nok over sommeren og en stund etter det. Helskjegget er det mest poulære , i mange størrelser. Men her bør det også trimmes linjer og pleies med oljer. Det skal være rent, blankt og formet.

En av sommerens store trender for de norske gutta

En av sommerens store trender for de norske gutta

Da håper jeg du fikk litt bedre oversikt over trendene for gutta, så nå er det bare å lage din egen tolkning og vente på sola.

..og P.S  ikke putt skjegget i postkassa